fbpx
Workshop

Maak de MATCH!

dinsdag
11 juni
2019
10:30 - 12:30
Van Spaendonck Ondernemingshuis
Reitseplein 1
5037AA Tilburg

Vind jij het ook lastig om jezelf te ‘verkopen’ tijdens een sollicitatiegesprek? Misschien is het al lang geleden dat je hebt gesolliciteerd en weet (of durf) je onvoldoende te benoemen waar jij goed in bent en waarom een organisatie voor jouw kennis, kunde en persoonlijkheid zou moeten kiezen?

Deze workshop is voor loopbaanavonturiers die toe zijn aan een volgende carrièrestap, maar (nog) niet precies weten waar en hoe ze die stap moeten zetten.

Om een werkplek te vinden waar jij tot je recht komt, is het belangrijk te ontdekken wie je in de kern bent, waar je goed in bent, wat je nu echt wilt en hoe je dit verwoordt tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek. Om dat te kunnen, ontwikkelde Annett de MATCH-methode die je helpt om in vijf logische stappen de baan te vinden die écht bij je past. In deze workshop neemt Annett je mee op een informatieve reis langs de vijf stappen die nodig zijn om ook jou een carrièreboost te geven.

In de workshop vind je antwoorden op vragen als:
• Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
• Wat zijn mijn talenten en kwaliteiten? En hoe vertaal ik die naar concrete competenties én een goed verhaal?
• Hoe maak ik mezelf zichtbaar(der) als persoon en professional?
• Hoe onderscheid ik mij van honderden andere sollicitanten?
• Hoe kan en durf ik vol vertrouwen die volgende stap in mijn loopbaan te zetten?

Annett Keizer heeft meer dan 20 jaar ervaring in (marketing)communicatie en werkt sinds 2007 als Communicatie- & CarrièreCoach/Trainer. Zij helpt professionals om zich succesvol te positioneren én te presenteren. Want je podium pakken en je boodschap helder overbrengen in gesprekken die ertoe doen is niet altijd makkelijk.

Je krijgt een praktische boost om spelenderwijs van én met elkaar te leren hoe je ‘je podium pakt’ en jezelf overtuigend weet te presenteren. We zoomen kort in op wie je bent en wat je wilt en maken vervolgens een vertaling naar hoe jij jezelf optimaal presenteert. Waar dan ook! Zorg dat je erbij bent en meld je snel aan.

Praktische informatie
Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor de inloop met koffie of thee. De workshop start om 10.30 en eindigt om 12.30 uur.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je hier aan of bekijk hier meer informatie. Of spreek eventmanager Petra aan tijdens het event.

Event manager
Keizer&Co
Spreker