fbpx
Workshop

Loopbaanopstellingen

maandag
17 december
2018
10:00 - 12:30
De Studio
Coehoornstraat 60
6811 LA Arnhem

Van die stemmetjes als: “dat kan ik niet” of “het lukt me nooit” of “er zit niemand op mij te wachten”. Allemaal overtuigingen waar je in vast kan zitten en die niet helpend voor je zijn als je werk wilt vinden.
Misschien weet je vooral wat je niet (meer) wilt, maar heb je nog niet helder wat je wel wilt. Of misschien weet je juist precies wat je wilt, maar lukt het je niet om dit in de wereld te zetten.

Herkenbaar? Dan kan deze workshop je verder op weg helpen.

In de actieve workshop Loopbaanopstellingen ga je eens anders dan anders kijken naar jezelf in je zoektocht naar werk en hoe jij dat aanpakt. Dat kan je nieuwe inzichten en beweging brengen en je perspectief veranderen. Met een vergrootglas op jou ervaar je direct wat voor jou helpend is en wat niet. Vaak werken Loopbaanopstellingen nog lang door.

Systemisch loopbaancoach Saskia Cohen heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen met een loopbaanvraagstuk zoals uitzoeken hoe je echt tot je recht komt en hoe je met hoofd èn hart je eigen pad kan kiezen. Saskia werkt vanuit haar eigen praktijk CohenCoaching in Arnhem.

Praktische informatie
We zijn we te gast bij De Studio, dit is de trainingsruimte van Hester Macrander en Helmie Willems. Je bent welkom vanaf 09.30 uur om alvast kennis te maken met de andere deelnemers. Om 10.00 uur beginnen we met de workshop. We eindigen rond 12.00 uur, met uitloop tot 12.30 uur. Voor de aanwezige koffie en thee wordt een vrijwillige bijdrage van maximaal €3 gevraagd.


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten?
Bekijk dan de video via deze link.

Event manager
CohenCoaching
Spreker