fbpx
Workshop

Leer jezelf kennen met het Enneagram

dinsdag
27 augustus
2019
13:30 - 16:30
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Het Enneagram is een persoonlijkheidsmodel dat zich met bewust en onbewust gedrag bezighoudt. Het model geeft de motivatie aan van waaruit in veel omstandigheden wordt gedacht of gehandeld.

Het enneagram bestaat uit negen persoonlijkheidstypen met ieder een eigen wereldbeeld. Elk type heeft zijn kenmerkende eigenschappen. Negen manieren van waarnemen, ervaren en reageren. Wij hebben alle negen wereldbeelden in ons, echter elk type heeft een kenmerk hieruit over-ontwikkelt.  Elk persoonlijkheidstype van het enneagram heeft zich gevormd rond een centrale passie die de levensbeschouwing bepaalt van de negen typen.

In deze interactieve workshop leer je jezelf beter kennen door herkenning wat voor wereldbeeld jij hebt en waar je kwaliteiten, kracht en valkuilen liggen. Door meer inzicht te hebben in je overtuigingen krijg je door herkenning en bevestiging een beeld met wat voor soort organisatie en bedrijfscultuur jij een match kunt zijn.

De trainer

Zwaan Schutte heeft altijd een mateloze interesse gehad in de mens en zijn handelen. Vooruitkijken naar het punt waar je naar toe wil. Wat heb je nodig om daar te komen, wat moet, mag je achter je laten omdat het niet meer in dienst staat van jou.

Met het enneagram jezelf leren kennen, accepteren en je eigenwaarde weten. Waardoor je durft te gaan doen wat je wil doen, je volle potentieel kunt aanboren en je talenten gaat inzetten. Daarbij verbindt Zwaan je denken, voelen en doen, zodat je grip krijgt op jezelf en met vertrouwen de uitdagingen van het leven tegemoet gaat.

Praktische info:

– Je bent welkom vanaf 13:00 uur voor de inloop met koffie of thee (gratis) en om te netwerken.
– De workshop start om 13:30 uur. Rond 16.30 uur sluiten wij de workshop af.
– Parkeren kan niet bij het gebouw, maar in de openbare plekken (tegen betaling), in de QPark (tegen betaling) of in de wijk aan de andere kant van de Beneluxbaan (gratis).

_______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Hans aan tijdens het event.

Hans Benne
Event manager
Gewoon Zwaan
Spreker