fbpx
Workshop

Lachyoga en netwerken

woensdag
20 maart
2019
10:00 - 12:00
Het vijfde huis
Nieuwe Gouwe Westzijde 2
2802 AN Gouda

Met positieve emoties kijk je blijer de wereld in, kom je positiever over maar zit je vooral lekkerder in je vel. Dat straal je ook uit. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een techniek om vaardigheden te leren om positieve emoties te creëren.

Jeanette la Rivière laat ons deze ochtend kennismaken met lachyoga. Laat je niet afschrikken door het woord yoga. Je hoeft namelijk niet je been in je nek te kunnen leggen. Het yoga deel betreft vooral de ademhaling. De uitademing is langer dan de inademing waardoor er meer zuurstof in je lichaam achter blijft. Door te lachen krijg je dit voor elkaar.

De workshop lachyoga zal voor sommigen betekenen dat ze uit hun comfortzone moeten komen, maar wel op een leuke manier. Weet je dat kinderen 300 keer per dag lachen en wij volwassenen gemiddeld nog maar 15 keer? Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen het niveau van stresshormonen, zoals cortisol en adrenaline, vermindert en de positieve emoties verbetert. Dit is wat jij als werkzoekende goed kan gebruiken.

Jeanette nodigt je uit om met haar te komen lachen en te genieten. Daarna is er de tijd om te netwerken en te bespreken wat je met deze nieuw verworven vaardigheden kan doen.

Praktische info
Starttijd om is 10.00 uur, de inloop is vanaf 09.30 uur. Koffie/thee is 1 euro per persoon. Graag contant te voldoen.

Makkelijk zittende kleding is handig, tijdens de workshop loop je op sokken dus hou daar rekening mee.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Anneriet aan tijdens het event.

Event manager
Bureau LaLiLa
Spreker