fbpx
Workshop

Laat zien wie je bent

donderdag
27 juni
2019
13:00 - 16:30
Groningerforum bibliotheek-Haren
Brinkhorst 3
9751 AS Haren

Je bent op zoek naar ander werk. Hoe meer mensen jou leren kennen, hoe groter de kans is dat men aan jou denkt als er een vacature is. Dus is het belangrijk dat je een indruk achterlaat die staat als een huis. Een indruk die goed weergeeft wie jij bent en waar jij voor staat.

Je bent goed in je vak, maar zichtbaar zijn vind je een lastig iets. Social media, netwerkbijeenkomsten, foto’s van jezelf op je cv, zucht. Wat een gedoe allemaal om jezelf in de spotlight plaatsen. In deze workshop geeft Jahanara Rozeboom je inzicht wat styling, kleur analyse en advies voor je kan betekenen.

Margreet Piek zal door het maken van een mooie portretfoto inzicht geven in je eigen ik, je kwaliteiten, je talenten en je sterke punten. Een mooie combinatie waarmee jij je persoonlijke uitstraling kan inzetten op weg naar succes.

Let op! er worden geen individuele portretfoto’s gemaakt om mee te nemen.

Praktische informatie 

We ontmoeten je graag om 13.00 uur in de Dickensroom van de Groningerforum Bibliotheek locatie Haren.
Koffie en thee is gratis.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Corina aan tijdens het event.

Piekfotografie
Spreker
Jahanara styling & coaching
Spreker