fbpx
Workshop

Laat kleding voor je werken!

woensdag
13 november
2019
13:30 - 16:00
Wereld Natuur Fonds
Driebergseweg 10
3708 JB Zeist

Meer dan de helft van de sollicitanten wordt afgewezen op basis van de eerste indruk. Hierbij spelen uiterlijk en kleding een belangrijke rol. Kies kleding die past bij het bedrijf waar je solliciteert, maar bovenal kies kleding die  in balans is met jouw persoonlijkheid.  Trudy Nabuurs van Be-Uniek zal deze workshop begeleiden.

Welke boodschap straal jij uit?

Een secretaresse wil een andere boodschap uitstralen dan een manager. En een manager bij een bank wil een hele andere indruk achterlaten dan de manager van een kinderopvang. Bedrijfsvoering, bedrijfscultuur en kwaliteiten: dat alles (en nog veel meer) kun je zichtbaar maken door het te vertalen naar kleding (contrast, kleur, vorm, dessin, stof en accessoires). Tijdens deze workshop leer jij hoe je dit doet.

Maak je persoonlijkheid zichtbaar!

Het draait tegenwoordig niet meer alleen om kennis en kwaliteit. Tijdens een sollicitatie is juist persoonlijkheid vaak doorslaggevend. Daarom wil ik jou leren hoe je, naast bedrijfsvoering en kwaliteiten, je persoonlijkheid zichtbaar maakt. Het vergroot niet alleen je zelfvertrouwen, en zet jou in je kracht. De ander ziet in één oogopslag wie je bent en dat je geschikt bent voor de baan en past binnen het bedrijf en het team waarvoor je gaat werken.

Natuurlijk wil ik je zo goed mogelijk adviseren. Daarom vraag ik je om tijdens de workshop ‘de kleding’ te dragen die jij tijdens een echt sollicitatiegesprek zou dragen. Meld je snel aan.

Het programma

– Kennismaking
– Eerste indruk
– Showtime
– De taal van kleding a.d.h.v. de stijlcategorieën
– Individuele professionalisering
– Vragen, opmerkingen
– Afronding

Praktische informatie:

– Koffie en thee zijn gratis.
– Inlooptijd is om 13.00.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Anja aan tijdens het event.

Event manager
Be-Uniek
Spreker