fbpx
Workshop

Krachtige communicatie door lichaamstaal!

donderdag
2 mei
2019
10:00 - 13:00
LEV groep
Penningstraat 55
5701 MZ Helmond

Wil je kunnen zien wat mensen voelen of denken zonder dat ze het zeggen? Wil je weten hoe je een spetterende eerste indruk kunt maken? Wil je bekend zijn  met de belangrijkste do’s en dont’s in een zakelijke sfeer?

Bij deze workshop leer je alles wat je ooit wilde weten over lichaamstaal. Lichaamstaal deskundige Sophie Bruers Gertner neemt ons in deze interactieve workshop mee naar de fascinerende wetenschap van non-verbale communicatie en onthult haar geheimen.

Wij gaan het ook hebben over no-verbale communicatie tijdens je sollicitatie en behandelen een stukje profiling waarin jij een inschatting maakt van je gesprekspartner om jou strategie erop aan te passen. De workshop heeft een enorm toegevoegde waarde voor bewuster, doelgericht en met meer zelfvertrouwen te communiceren!

Wij zijn ontzettend blij dat empowerment coach Sophie Bruers Gertner gastspreker is bij de netwerkbijeenkomst van DeBroekriem. Sophie is veel gevraagde trainer en ze verzorgt trainingen over non-verbale communicatie  bij toonaangevende bedrijven in heel Nederland.

Je bent van harte welkom! Je kunt je aanmelden via de groene button.

 

Inloop vanaf 9.30uur.
Consumpties Koffie/Thee/Water = all inclusive € 3 pp.

Sophie Bruers Gertner
Irresistible You - Empowerment and Body Language
Spreker