fbpx

Krachtig presenteren

dinsdag
29 april
2014
10:00 - 13:00
De Lommerd
Spijkerstraat 185A
6828 DC Arnhem

Ben jij een wat “oudere” sollicitant en heb je soms het gevoel dat niemand op JOU zit te wachten? In de markt zijn er immers zoveel andere werkzoekenden die je op wat voor een manier dan ook voorbij lijken te streven. Word je ingehaald? Of is het een beeld in je hoofd? En hoe verhoudt dit beeld zich tot wat je vervolgens uitstraalt en meeneemt in je sollicitaties.

In deze workshop gaan we aan de slag met jouw zelfbeeld en hoe je overkomt op anderen. Dat doen we niet vanuit een zware psychologische benadering, maar vanuit lichte, praktische, fysieke oefeningen om je meer inzicht te geven in hoe je er op dit moment bij staat, en eventueel bij KAN staan!

Aan het eind van de workshop van maximaal 3 uur is iedereen in de groep in staat zich kort en krachtig te presenteren bij een eventuele nieuwe werkgever. Je hebt feedback gekregen van de groep en weet hoe je jezelf optimaal kunt presenteren.

De workshop wordt gegeven door Suus Brands. Zij heeft de docentenopleiding Drama gevolgd en daarna de Academie voor Mens en Arbeid. Na tien jaar gewerkt te hebben in de Arbeidsbemiddeling en Coaching, is zij aan de slag gegaan als Supermarktmanager bij Albert Heijn. En dat doet zij inmiddels 7 jaar.

De workshop start om 10.00 uur. Vanaf 09.30 uur kun je inlopen en alvast kennis maken met andere baanzoekers en onderling kennis en ervaringen delen. Voor en na de workshop is er voldoende gelegenheid om wat te drinken (op eigen kosten) en te netwerken met collega-werkzoekenden.

Durf te sprankelen!

Suzanne Brands
Spreker