fbpx
Online event

Webinar Werkbezoekdag: De kracht van netwerken

donderdag
1 november
2018
19:30 - 20:15
online event
thuis vanaf je eigen computer!

Op 21 november organiseert DeBroekriem met tientallen werkgevers de Nationale Werkbezoekdag 2018 zodat jij – als nieuwsgierige werkzoekende – ergens een kijkje in de keuken kan nemen. Je kunt op de Nationale Werkbezoekdag zelf ook een organisatie vragen of jij langs mag komen voor een netwerkgesprek omdat je graag meer wilt weten over desbetreffende bedrijf of branche.

Om te zorgen dat jij het maximale uit de Nationale Werkbezoekdag haalt, organiseren we in november diverse meet-ups, workshops en webinars. Ook hebben we andere organisaties gevraagd om hun kennis te delen, zodat we zoveel mogelijk werkzoekenden kunnen inspireren. Hierbij kondigen we graag een webinar aan voor een partner-organisatie.Webinar: De kracht van netwerken

Yvonne Dam is carrièrecoach en zal in een webinar tips delen over hoe jij via je netwerk een gesprek kunt regelen op de Nationale Werkbezoekdag. Daarbij kan LinkedIn natuurlijk niet ontbreken.

Laat jij nu je kansen liggen?

  • “Ik ben lid van LinkedIn maar ik heb geen idee wat ik er mee moet.”

  • “Ik heb een goede baan, maar ik wil eigenlijk wat anders.”

  • “Ik wil graag mijn netwerk uitbreiden maar weet niet hoe.”

  • “Hoe kan ik werkgevers benaderen via LinkedIn?”

Yvonne Dam: “Ik ben écht een Linkedin enthousiasteling, ik maak dagelijks gebruik van dit mooie platform en LinkedIn heeft het inmiddels (met 5500 + connecties) weinig geheimen voor me. Wat ik zie bij anderen is dat ze er te weinig gebruik van maken. En dat vind ik zonde. Linkedin stelt mij in staat om mensen te bereiken die ik anders nooit had ontmoet of had leren kennen, van over de hele wereld. Ik heb hele warme contacten uit Linkedin mogen halen die nog steeds zakelijk maar ook privé een rol in mijn leven spelen.”

Ingrid Bijlmakers: “Ik geloof dat jij met de juiste inspiratie jezelf kunt coachen,
jezelf op het goede moment een schop-onder-je-kont kunt geven om ervoor te zorgen dat je, datgene wat zó belangrijk voor je is, ook daadwerkelijk gaat realiseren! Een gesprek regelen op de Nationale Werkbezoekdag, kan je enorm veel positieve energie geven.”

Doe mee met dit webinar en wij geven je tips hoe je dat gesprek kunt regelen.

Aanmelden?
Je kunt je aanmelden via de groene button op deze pagina. Vanuit Stichting DeBroekriem sturen we je aanmelding vervolgens door naar de trainer die dit webinar uitzendt. Dit webinar wordt dus niet door Stichting DeBroekriem uitgezonden, maar door één van de ambassadeurs die betrokken is bij de Nationale Werkbezoekdag.

Kan je niet wachten tot het webinar? Hieronder geeft Yvonne alvast een tipje van de sluier.

Yvonne Dam
Spreker
Gretig Coaching
Spreker