fbpx
Workshop

Kom in de juiste sollicitatie mindset

donderdag
10 oktober
2019
12:45 - 16:15
Newday Offices Utrecht (was de Atoomclub Utrecht)
Atoomweg 50
3542 AB Utrecht

Vind je het lastig optimistisch te blijven tijdens sollicitaties? Komen afwijzingen soms hard aan? Lijkt het anderen zomaar vanzelf af te gaan? Denk je vaak: ‘Het zal wel niets worden’ als je een brief verstuurt?

In deze workshop leer je hoe een positieve mindset kan helpen bij het solliciteren. Je mindset is jouw manier van denken, voelen en handelen. Je mindset bepaalt dus ook voor een groot gedeelte hoe je omgaat met sollicitaties en afwijzingen. Zie je ze als leermomenten of als examens? Wat zeg je tegen jezelf als het gesprek niet goed liep of je de baan niet gekregen hebt?

Het goede nieuws: je brein is te trainen! Ilse Lindenbergh en Maaike den Besten laten je zien hoe je dit aanpakt zodat jij ook op een positieve manier om kunt gaan met spanning en afwijzing, meer uit sollicitaties kan halen en ontspannen en zelfverzekerd een gesprek in kunt stappen.

Ilse Lindenbergh is werkgelukdeskundige & coördinator/trainer bij starters4communities.

Haar aanpak is wetenschappelijk onderbouwd, activerend en enthousiast waarbij er altijd gekeken wordt naar de mogelijkheden die er zijn.

Maaike den Besten is carrièrecoach en trainer en helpt met haar bedrijf Switch Academy mensen hun authentieke carrièrepad te ontdekken en vorm te geven. Dit doet zij met humor, inzicht en een flinke dosis omdenken, om zo het allerbeste uit het leven te halen.

Je leert in deze workshop:

– Hoe een positieve mindset je kan helpen in het sollicitatieproces
– Hoe je zelf een positieve mindset ontwikkelt
– Welke stappen je kunt nemen om meer uit sollicitatieprocessen te halen

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 12.30
– Koffie en thee gratis te verkrijgen

________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Best Training en Advies
Spreker