fbpx
Workshop

Kom in beeld met jouw pitch!

dinsdag
12 november
2019
09:30 - 12:00
Werkse Delft
Gantel 23
2635 DP Den Hoorn

Hoe presenteer ik mezelf onderscheidend zodat die werkgever voor mij kiest?

  • Wat maakt mij uniek?
  • Hoe kan ik in een paar zinnen uitleggen wie ik ben en wat ik te bieden heb?
  • Hoe kan ik een onderscheidend LinkedIn profiel opstellen dat bij mij past?

Jezelf duidelijk neerzetten kan enorm helpen om sneller het werk te krijgen dat je graag wil. Het gaat erom dat je op een interessante manier vertelt wie jij bent, wat jou uniek maakt. Essentieel hierin is authenticiteit. Je verhaal moet echt zijn, bij jou passen, het verhaal ís wie je bent!

Resultaat van de workshop:
Inzicht in de kracht van jezelf. De tekst die je tijdens de workshop gaat formuleren kun je gebruiken voor LinkedIn, je cv en website. Je verhaal is ook te gebruiken tijdens netwerken. Na de workshop kun je in 1 minuut op een onderscheidende manier vertellen wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je wilt.

Bereidt je alvast voor op de workshop door na te denken over:
– Wie ben ik?
– Wat is mijn bijdrage aan een werkgever?
– Wat kan ik goed?
– Wat wil ik?
Neem jouw opzet mee naar de workshop.

Alex Berendsen heeft jaren geleden een rigoureuze carrièreswitch gemaakt en het werk gekozen waar zijn hart ligt. Hij werkte bij een grote bank en is nu een ervaren coach. Hij begeleidt anderen die hetzelfde verlangen hebben het werk te doen waar ze blij en gelukkig van worden. Alex is nieuwsgierig, open en kan provocerend zijn. Alex wordt gewaardeerd omdat hij mensen in beweging kan brengen op weg naar wat ze echt willen in hun werk en leven.

Praktische informatie

  • Inloop vanaf 9.00 uur met koffie/thee en mogelijkheid om te netwerken.
  • Om 9.30 uur start de workshop en deze eindigt om 12.00 uur.

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek de eventmanager aan tijdens het event.


 

Event manager
Loopbaanheld
Spreker