fbpx

 

Starters en in-between-jobbers opgelet! DeBroekriem gaat op donderdag 3 september van start in Tilburg. Naast een inspirerende workshop van gastspreker Remco van Buren is ook wethouder Erik de Ridder aanwezig.

Workshop: Solliciteren met Social Media

Annemieke Methorst vertelt wat DeBroekriem voor jou als werkzoekende kan betekenen. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met een workshop door ondernemer en social media strateeg Remco van Buren.

In deze workshop laten we je kennis maken met de mogelijkheden van social media kan tijdens je zoektocht naar een baan. Verschillende social media netwerken komen langs. Welke kan je het beste inzetten als werkzoekende? Hoe vind je die vacature die anderen nog niet hebben gezien? En hoe moet jij jezelf profileren op social media, zodat jij opvalt bij werkgevers? Allemaal vragen waar je antwoord op  krijgt tijdens deze workshop van Remco van Buren.

Remco van Buren is oprichter en eigenaar van onder andere het social business bureau Kittyhawk en de community Marketing & Communicatie Vacatures. Hij heeft  jarenlange ervaring opgedaan over de manier waarop social media door organisaties en werkzoekenden ingezet kan worden.  Deze kennis en ervaringen deelt hij graag met jullie tijdens deze workshop.

Na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken.

Meld je aan en reserveer alvast je plek! Inloop vanaf 13.30
Wil je nu direct al sollicitatietips? Bekijk dan onderstaande video.

Event manager
Remco van Buren
Kittyhawk
Spreker
Wethouder Erik de Ridder
Gemeente Tilburg
Spreker