fbpx
Workshop

Keuzes maken die kloppen

woensdag
12 juli
2017
10:00 - 12:00
Meeting Plaza,The World of Society 3.0
Hoog Catherijne, Utrecht CS
Godebaldkwartier 20
3511 DX Utrecht

Meestal weet je zelf heel goed wat bij je past en waarvoor je wilt kiezen, maar in een onzekere tijd als ‘in between jobs’, is de verleiding vaak groot om je aan te passen aan wat anderen jou adviseren om te doen of om mee te bewegen met wat recruiters aan je vragen. Het is belangrijk dat jij zelf kijkt wat voor jou belangrijk is en onder welke voorwaarden jij bij een organisatie wilt werken. Neem zelf het leiderschap over de indeling van je week om die baan te vinden die bij je past.

Voel je je niet prettig bij het bezoeken van een netwerkevent? Geen zorgen, er zijn meerdere manieren om in contact te komen met mensen en het is aan jou om voor een vorm te kiezen die bij jou past. Iedereen is ten slotte verschillend.

Deze workshop gaat over hoe jij bij jezelf blijft in het sollicitatieproces. Met een paar oefeningen gaan we onderzoeken wat jij belangrijk vindt in je werk, welke unieke vragen jij de recruiter kunt stellen en welke acties rondom solliciteren jij kan nemen die bij jou passen en waar jij energie van krijgt. Zo ervaar je meer plezier tijdens het solliciteren en kom je sneller tot betere resultaten.
Loopbaancoach Margo Kitzen gelooft dat iedereen succesvol kan zijn in zijn of haar werk, mits je maar trouw blijft aan wie JIJ bent. Op jonge leeftijd werkte zij al met en voor topprofessionals. Inmiddels is ze haar eigen bedrijf gestart. Ze doet niets liever dan jou helpen om gehoor te geven aan datgene wat jij belangrijk vindt en motiveert je om dat ook waar te maken. Zodat jij keuzes kunt maken die kloppen en jij succesvol kunt zijn in het sollicitatieproces!

Als je hoofd en je hart niet verbonden zijn met elkaar, komt er niets uit.-
(uit de documentaire ‘Down To Earth’)

Praktische info:
– Vanaf 9.30 uur ben je welkom bij Meeting Plaza op Hoog Catharijne;
– Na aanmelding zie je hieronder een routebeschrijving staan naar de locatie.

Puur in gesprek
Spreker