fbpx
Workshop

Ken je kwaliteiten & uitdagingen!

dinsdag
15 januari
2019
09:30 - 12:00
Sollicitatiecentrum
Binckhorstlaan 119
2516 BA Den Haag

In bijna alle sollicitatiegesprekken wordt de vraag gesteld: wat zijn je sterke en minder sterke punten? Vaak een lastige vraag om goed te beantwoorden. Ken je jezelf hier goed genoeg voor? Maar ook: hoe vertel ik over mijn minder goede eigenschappen, zonder mezelf uit de markt te prijzen?

Een handig hulpmiddel hierbij is het kernkwadrantenmodel van Ofman. Een eenvoudig model om snel inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën.

In deze workshop gaan we onder begeleiding van loopbaancoach en trainer Imke Potma aan de slag met onze eigen kernkwadranten. Je leert hoe de vier bovenstaande aspecten met elkaar samenhangen en elkaar beïnvloeden. Weet je je kernkwaliteiten met je uitdagingen te verbinden, dan haal je ècht het beste uit jezelf!

Aan het einde van de workshop ken je jezelf weer een beetje beter. Je vindt een krachtig antwoord op de vraag wat je sterke en minder sterke punten zijn; belangrijk voor jezelf, maar ook zeker in sollicitatiegesprekken. Je krijgt handvatten om beter om te gaan met je uitdagingen, valkuilen en allergieën. En dat brengt je wéér een stapje dichter bij die geweldige baan!

Praktische info
De inloop is vanaf 9.00 uur en we starten stipt om 9.30 uur. De workshop eindigt om 12.00 uur. Koffie en thee wordt ons aangeboden.