fbpx
Workshop

Breng jouw toegevoegde waarde in kaart!

vrijdag
11 oktober
2019
12:30 - 15:30
Gemeente Breda
Claudius Prinsenlaan 10
4800 RH Breda

Wanneer is de laatste keer dat je écht in kaart hebt gebracht wat je nou echt wilt en kunt? En wie of wat je daar misschien wel mee zou kunnen helpen?

Tijdens de workshop gaan wij aan de slag met het Business Model You canvas en kijken we naar jou als persoon met een bedrijfskundige blik.

Als jij een organisatie zou zijn, wat zouden dan jouw grondstoffen zijn, belanghebbenden, (gewenste) klanten? Waar zet jij energie op in en wat levert het je op? Dat zijn enkele voorbeelden van de elementen uit het business model.

Na het invullen van het model heb je zicht op jouw toegevoegde waarde, welke je onder andere kan inzetten tijdens in jouw zoektocht naar een baan. Zo kom je nog sterker over!

Over de spreker

Luan Vercruysse is een allround marketeer die haar energie graag inzet voor zaken die zij een warm hart toedraagt. Zo zet zij zich niet alleen in voor grote corporates, maar is zij ook aan het front voor het “Bèkske ”, een zelf opgezette onderneming om vrouwen in Rwanda te steunen in ondernemerschap. Met onder andere ervaring in het geven van workshops voor zowel studenten als bedrijven deelt ze graag haar kennis en passie over het onderwerp met jou.

Praktische informatie:

– Verzamelen in de ontvangsthal, ingang Chassezijde. Er hoeft niet aangemeld te worden bij de balie, de ruimte is vanuit de ontvangsthal te benaderen; A0.20.
– Inloop vanaf 12.15.
– Koffie en thee zijn gratis.
– Het event krijgt hoogst waarschijnlijk een vervolg, aan het eind van de workshop wordt de specifieke vraag voor een vervolg besproken. Voorbeeld: Hoe word mijn Business Model Canvas een echt canvas ? Of Hoe communiceer ik mijn toegevoegde waarde via LinkedIn?

________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Luan Vercruysse
Spreker