fbpx
Workshop

Jouw persoonlijke kaart

vrijdag
11 oktober
2019
13:00 - 16:00
Meet Berlage- Amsterdam Center
Seats2Meet in de Beurs van Berlage
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam

Wat zijn jouw sterke punten? Hoe ervaren anderen jou? Daarmee ga je aan de slag in de workshop, Personal Mapping, gebaseerd op het DISC-Model van William Marston.

Je brengt jezelf dus letterlijk in kaart via de namen van de steden, rivieren, bergen en zeeën op je PersonalMap. In één oogopslag krijg je nog meer inzicht in jouw gedragsstijl, kenmerken, kwaliteiten, valkuilen en die van de anderen. Handig In sollicitatie- of netwerkgesprek!

Voor de training ontvang je van de trainer per mail een link waarmee je een vragenlijst invult, in de context van je werk. Daarna ontvang je een inspirerende video over jouw eigen gedragsstijl. Onthoud deze gedragsstijl, we gaan er mee aan de slag! Na enige theorie gaan we ‘reizen’ op de kaart op de vloer. Je krijgt daarmee inzicht in de 4 verschillende gedragsstijlen.

Sandra Janssen van Schorpioen Training & Advies geeft de workshop. Haar laatste baan was bij Greenpeace, als fondsenwerver/projectmanager. Ze heeft zich laten omscholen naar trainer sociale vaardigheden. Nu werkt ze zelfstandig en geeft ze trainingen time management, effectief communiceren, presenteren, situationeel leiding geven en MapsTell.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 12.30 uur, start 13.00 uur;
– Neem pen/papier mee;
– De interactieve workshop is in ‘de Bediendenkamer’;
– Consumpties bij de bar en in de bediendenkamer zijn voor eigen rekening;
– De ingang van Seats2Meet is aan de kant van het Centraal Station, naast het water (Damrak) met rondvaartboten, achteringang beurs;
– Meld je ruim op tijd aan, uiterlijk vrijdag 4 oktober 18.00 uur;
– Vul na ontvangst van de link per mail de vragenlijst uiterlijk maandag 7 oktober 18.00 uur in;
– Onthoud dus je gedragsstijl uit de video!

_______________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Schorpioen Training en Advies
Spreker