fbpx
Workshop

Jouw Personal Brand op LinkedIn!

donderdag
29 augustus
2019
10:00 - 12:30
Belgische Keizer
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle

Iedereen heeft een persoonlijk merk. Bewust of onbewust. Ook jij! Jouw Personal Brand is essentieel voor het vinden van jouw nieuwe baan. Zeker online! Maar hoe ontdek jij je eigen Personal Brand? Op welke manier ga je online netwerken als merk? Hoe zet je dit in op LinkedIn? Leer hoe je jouw gedroomde werkgever vindt. En hoe je online vindbaar bent. In deze workshop neemt Mitchell Brown je mee in de wereld van Personal Branding en de eindeloze (!) mogelijkheden van LinkedIn.

Mitchell Brown is geboren in Engeland en getogen in Twente. Als LinkedIn en Branding expert traint hij mensen hoe ze dit prachtige platform maximaal kunnen inzetten voor het realiseren van hun droom. Hij leert je handige tips & tricks waarmee je direct aan de slag kunt voor het pimpen van je LinkedIn profiel. Ook deelt hij zijn eigen verhaal en hoe hij zijn eigen “droombaan” heeft gecreëerd. Hoe het is om 100% jezelf te zijn en juist daardoor een sterk merk te zijn.

Mitchell wil je vanuit zijn eigen verhaal laten zien, wat er kan ontstaan met een sterk Persoonlijk Merk en de juiste positieve online en offline mindset.

Wil jij ook je eigen ‘Personal Brand’ creëren op LinkedIn? Grijp dan deze kans en ga aan de slag. Now is the time! Kijk in je agenda en meld je aan voor deze interactieve workshop.

Praktische informatie:

– De workshop duurt van 10.00 – 12.30 uur. Vanaf 09.45 uur ben je van harte welkom in zaal Staminée van De Belgische Keizer.
– Uiteraard is er daarna ruimschoots gelegenheid om te netwerken in De Belgische Keizer.
– Let er wel even op, dat alle consumpties voor eigen rekening zijn!
– Betaald parkeren Q-Park Maagjesbolwerk (parkeergarage) of Katwolderplein (parkeergarage)

_____________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Bright Brown
Spreker