fbpx
Workshop

Jouw leven onder controle met NLP

dinsdag
19 maart
2019
13:00 - 16:00
Broet - Natlab / Plaza Futura
Broet is in de kelder van Natlab
Kastanjelaan 500
5604 EA Eindhoven

Zou jij ook meer controle willen over jezelf en jouw leven? Dan is dit je kans!

De sessie wordt verzorgt door Joshua Daniel  hij heeft de methode Challenge Yourself ontwikkelt en deelt deze graag met ons. Joshua heeft voor zijn leeftijd al best wat meegemaakt. Vanuit de meest uitzichtloze situatie heeft hij zijn  leven compleet getransformeerd. Begonnen als vrijwilliger, van verschillende projecten naar verschillende opleidingen, en nu gaat hij zijn eigen bedrijf starten. Hij heeft de controle genomen over zichzelf en zijn leven.

Deze empowerment training van transformational trainer Joshua Daniel (oprichter van Challenge Yourself 013) is speciaal ontworpen om volwassenen terug naar hun kern te brengen en vervolgens van daaruit weer op te laten bloeien. Het programma is gericht op interactie, praktijkgerichtheid en zit vol met krachtige NLPmind-set en succes strategieën die je duurzaam in kunt zetten in jouw leven. Motivatie, inspiratie en activatie zijn de sleutelwoorden voor deze training.

Ben jij nieuwsgierig en wil jij erbij zijn? Voel je welkom en meld je dan meteen aan!

Praktische informatie:
– Zaal Broet zit in de kelder van Natlab/ Plaza Futura
– Inlooptijd: 12.30 uur, workshop is van 13.00 – 16.00 uur
– Na afloop is er gelegenheid om na te praten
– Drankjes zijn voor eigen rekening te verkrijgen bij de bar


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Stefanie aan tijdens het event.

Challenge Yourself 013
Spreker