fbpx
Workshop

Jouw kortste weg naar een cv video

woensdag
26 september
2018
13:30 - 16:30
Rabobank Leiden-Katwijk
Schipholweg 9
2316 XC Leiden

In het nieuwe solliciteren zien we steeds vaker dat er wordt gevraagd  om CV video’s of korte pitch films. De één beschouwt dit als een prachtige kans om zich nog beter te onderscheiden, terwijl de ander daar slapeloze nachten aan overhoudt.

In deze workshop gaat pitchtrainer Rob Overgaauw met dit item aan de slag. Je gaat aan de hand van zijn praktische stappenplan leren hoe je jouw CV video in elkaar zet. En we gaan dit ook meteen in de praktijk brengen.

Wat je goed kunt gebruiken is zelfvertrouwen en zelfkennis. Hoe goed ken jij jezelf, weet jij wat je wel wilt en niet wilt in je volgende baan? Wat heb jij in huis om geloofwaardig te maken dat jij de geschikte kandidaat bent? En kun je dit allemaal duidelijk maken naar een recruiter?  Deze workshop is wat dat betreft meteen een goede reality check. Wees gerust: in deze workshop krijg je waardevolle feedback en tips.

Na de nodige oefeningen, instructies en begeleiding gaan de mensen die er klaar voor zijn echt voor de camera. We gaan die pitch van jou meteen opnemen. Daarna krijg je een gemonteerde versie thuisgestuurd, voorzien van tips. Hoeveel beter kun je het krijgen?

Rob Overgaauw geeft regelmatig trainingen voor De Broekriem. Hij heeft ruim 7 jaar ervaring met het ontwikkelen van leermethodieken om mensen meer impact te geven aan hun (visuele) zeggingskracht. De succesfactoren die je daarvoor nodig hebt deelt hij met jou in de workshop.

Praktische informatie
Inloop is vanaf 13.00 uur en we starten 13.30 uur. De workshop wordt gegeven bij het bij de Rabobank Leiden-Katwijk aan de Schipholweg 9 en is toegankelijk voor iedereen van DeBroekriem die in-between-jobs is. Bereikbaarheid is het beste met openbaar vervoer. Parkeerruimte is zeer beperkt.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Helga aan tijdens het event.

Elevator Pitch online
Spreker