fbpx
Workshop

Jouw brief vanuit marketing perspectief

vrijdag
13 september
2019
10:00 - 12:30
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Word jij al afgewezen voordat ze je hebben leren kennen? Dan is deze workshop voor jou!

Solliciteren is een fikse uitdaging!

Vooral als je (weer) nieuw bent op de arbeidsmarkt. Na vaak jaren werken bij dezelfde werkgever moet je je opnieuw bewijzen. Je bent enthousiast over die ene  vacature bij dé ideale organisatie. Je past precies in het profiel en je had een goed gesprek aan de telefoon. Maar toch volgt weer die onpersoonlijke afwijzing per mail. Je vraagt je af, waarom je wéér niet wordt uitgenodigd voor een gesprek. De moed zakt je in de schoenen en je twijfelt steeds meer aan jezelf. En dat solliciteert niet lekker. Met steeds meer tegenzin scrol je langs de vacatures op internet. Vul je weer een formulier in, schrijf je weer een brief. Terwijl je weet dat je toch niet wordt uitgenodigd. En dat draagt niet bij aan je motivatie.

Denk het om met marketing!

In deze workshop leer je anders kijken naar jezelf en naar de werkgever. Hoe je met jouw brief jouw unieke verhaal vertelt, waarmee je recruiters overtuigt. Je krijgt praktische handvatten en tips over de opbouw en toon van je brief. En: je gaat naar huis met een concrete opzet van jouw eigen sollicitatiebrief.

‘Maar is een brief niet vreselijk ouderwets?’

Of het nu om een brief, een formulier, of je profiel op LinkedIn gaat, je motivatie verwoorden is altijd van belang. En met een goede brief heb je ook de voorbereiding van je gesprek in handen.

Over de gastspreker:

Ingrid Hakkert is specialist op het gebied van marketing en communicatie. Ze weet de marketingprincipes feilloos toe te passen op al haar teksten. Ingrid neemt je mee in de wereld van de sollicitatiebrief.

Praktische informatie:

– Je bent welkom vanaf 9:30 uur voor de inloop met koffie, thee en water (hier zijn geen kosten aan verbonden).
– De workshop start om 10:00 uur en eindigt om 12:30 uur. Ook na de workshop is er gelegenheid om na te praten.
– Meenemen: Pen en papier, een recente – of toekomstige! – brief met de bijbehorende vacaturetekst mee. Laat die gesprekken maar komen!

______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook leuke events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Caroline aan tijdens het event.

Event manager
Adviseur Contentmarketing en Eventmanager DeBroekriem
Spreker