fbpx
Workshop

Jezelf profileren in je motivatiebrief

donderdag
24 mei
2018
13:30 - 16:00
De Nieuwe Poort
Weena 711
3013 AM Rotterdam

Hoe zorg je dat je sollicitatiebrief en je profieltekst op LinkedIn een sterke tekst is? Vraag jij je dit ook regelmatig af?

Je hebt de passende vacature voor je, je CV up to date, de info van het bedrijf of bureau uitgeplozen en je zit vol goede moed achter je laptop. Je begint met schrijven en dan loop je vast. Herkenbaar?

Wat is nou een goede sollicitatiebrief met de juiste sterke tekst? Waarin jij overkomt zoals je bent, jezelf goed kunt presenteren maar vooral ook echt degene die de brief leest kunt overtuigen?  En die profieltekst op LinkedIn. Het 1e wat andere mensen op LinkedIn van je zien na je naam. En wat naar voren komt in zoektermen. Zo summier maar oh zo belangrijk.

De methode ‘Drie denkstappen naar sterke teksten’ is ontwikkeld door Marian Stoppelenburg. Met haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven (marketing en reclame) en 16 jaar werkervaring als docent communicatie, marketing en onderzoek in het HBO en WO is zij in 2009 haar bedrijf Consonante gestart.¬†Tekststrategie is de corebusiness van Consonant en Marian heeft inmiddels bij vele diverse bedrijven in het zakenleven en bij de overheid haar methode kunnen implementeren. Zij geeft trainingen door heel Nederland en is actief via social media. Elke maand geeft zij een gratis schrijftip als je je aanmeldt op de site.

In deze workshop krijg je middels de 3 Denkstappen de juiste tools voor om sterke teksten voor je sollicitatiebrief schrijven en jezelf nog beter te profileren op Linked In middels je profieltekst. Marian heeft al diverse keren geslaagde en goed gewaardeerde workshops verzorgd voor DeBroekriem.

Het aantal deelnemers is 16, schrijf je dus snel in want vol =vol!

Marian Stoppelenburg
Consonante Communicatie
Spreker