fbpx
Workshop

Je wilt een carrière-switch!

vrijdag
24 mei
2019
10:00 - 12:00
Bonheur Horeca Groep - Tilburg
locatie: Koning Willem II Stadion
Goirlese Weg 34
5026 PC Tilburg

Je overweegt een ander beroep of vak of denkt er aan om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Hoe ga je daar dan mee om: hoe ga je dit aanpakken? Hoe vind je die andere werkomgeving, ééntje die beter past bij jouw kennis, vaardigheden en competenties?

In deze workshop neemt Robert Maaskant je graag mee in zijn persoonlijke verhaal. Hoe is hij van voetbaltrainer (en -coach) bij diverse Nederlandse profclubs (w.o. NAC en Willem-II) gekomen tot zijn keuze om franchisenemer te worden bij ‘Recruit a Student’? Wat heeft hij hiervoor gedaan en gelaten? Welke adviezen kan hij je meegeven, wanneer je zelf voor de keuze staat om iets totaal anders te gaan doen?

We zijn te gast bij Bonheur Horecagroep op hun locatie Willem-II-stadion te Tilburg.

Praktische informatie
Consumpties zijn voor eigen rekening (€ 5 per persoon voor 2 consumpties, vooraf afrekenen bij eventmanager André Kivits).

Inloop:  vanaf 09.30 uur
Start: 10.00 uur
Einde: 12.00 uur
(er is na afloop nog gelegenheid tot netwerken)

Parkeren: gratis, op het parkeerterrein Bonheur Horecagroep – Willem II stadion (Goirleseweg, Tilburg)

 

———————————————————————————————————————-

 

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager André aan tijdens het event.

 

André Kivits
Event manager
Spreker