fbpx
Workshop

Je nieuwe baan via LinkedIn

donderdag
17 mei
2018
09:00 - 12:30
Restaurant De Jonge Haan
Schuin tegenover de Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 62
1217 ET Hilversum

Bij deze workshop starten we met een korte kennismaking met de andere deelnemers, waarop een training volgt die wordt gegeven door Bas Westland van E-People. Bas is een ervaren LinkedIn trainer die de afgelopen jaren tientallen recruiters heeft getraind in het vinden van kandidaten en klanten via LinkedIn. Hij stelt zijn kennis op dit vlak open voor werkzoekenden om jouw kansen op de arbeidsmarkt sterk te vergroten. Heb je je LinkedIn profiel op orde en wil je leren hoe LinkedIn je kan ondersteunen op zoek naar een nieuwe baan?
Je leert de volgende drie dingen:

1. Hoe word ik beter vindbaar met mijn profiel op LinkedIn
2. Hoe vind ik op LinkedIn de (corporate) recruiter / manager die mij in dienst gaat nemen
3. Hoe benader ik hem of haar zodanig dat ik met hem of haar in contact kom

Praktische informatie

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan via de groene button. Indien jij je aanmeldt, verwachten we echt dat je komt. Neem een volgeladen laptop of tablet (inclusief oplader !) mee om op te werken.

Na aanmelding vind je onder dit event een huiswerkopdracht. Ter voorbereiding op de workshop verwachten wij dat je deze uitgebreide huiswerkopdracht hebt gemaakt en dat je LinkedIn-profiel op “Zeer Deskundig” staat. Met de huiswerkopdracht kan jij aan de slag om deze status voor elkaar te krijgen.

Inloop is vanaf 08.30 uur, om 09.00 uur gaan we beginnen. Zorg dat je ruim op tijd bent om je laptop klaar te zetten !
Vergeet niet om kleingeld mee te nemen voor eventuele consumpties. Voor Euro 4,50 per persoon kun je onbeperkt gebruik maken van eigen pantry, koffie, thee, frisdrank e.d.

e-people
Spreker