fbpx
Workshop

Omarm jouw innerlijke criticus

donderdag
22 augustus
2019
10:00 - 13:00
Wijkcentrum Westwijzer (Helmond-West)
Cortenbachstraat 70
5707 TJ Helmond

Ken jij die dwingende en vaak negatieve stem die zich vaak laat horen? Die jou bekritiseert en aangeeft dat je iets niet kan of dat je niet goed genoeg bent? We hebben allemaal deze stem. Het is de stem van de innerlijke criticus. Maar wat doet deze stem met jou? Laat jij je leiden door deze stem? Is de stem zo sterk dat je je identificeert met deze stem? ‘Ben’ jij deze stem?

Tijdens deze workshop ga je jouw innerlijke criticus eens nader onder de loep nemen. Wat zegt hij allemaal en waar komt deze vandaan? Maar we gaan ook onderzoeken wat het nut is van jouw criticus en hoe je deze effectief kan gaan inzetten! Jouw criticus is namelijk een beschermer ontstaan vanuit angst en heeft het beste met je voor. Naarmate je hem beter leert kennen, kan hij je maatje worden. Word vrienden met hem en omarm jouw innerlijke criticus!

Deze workshop wordt gegeven door Petra Tibosch van het bedrijf InContaQt. Petra heeft al meer dan 20 jaar ervaring als HR professional op alle niveaus. Vanaf 2018 is ze voor zichzelf begonnen en coacht ze medewerkers die op zoek zijn naar persoonlijke groei. Ze coacht vooral op het gebied van stressreductie, verstevigen persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast is ze werkzaam als HR Business Partner.

Petra werkt vanuit positiviteit en creëert daarmee positieve energie. Dit zorgt ervoor dat je ook echt stappen gaat zetten. Petra coacht bij het maken en herstellen van de verbinding met jezelf en helpt om regie over jouw leven te nemen/houden.

Praktische informatie:

-Inloop vanaf 9.30 uur
-Consumpties zijn voor eigen rekening
-Neem pen en papier mee

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Marga aan tijdens het event.

Event manager
InContaQt
Spreker