fbpx
Workshop

Je gewoon goed voelen!

vrijdag
15 februari
2019
10:00 - 12:30
Brasserie in de Bank (50/50 Workcenter)
Dijkstraat 6
8021 XS Zwolle

Tijdens dit event gaan we het hebben over wat onderbewustzijn is, wat denken is en wat gevoelens en emoties zijn. Wil jij meer weten over hoe je mentale systeem functioneert? En welke gevolgen dat heeft voor wie jij bent en wat jouw talenten zijn? Wil jij leren hoe je jouw beperkingen om kunt buigen naar mogelijkheden?

Ben Middelkamp gaat deze workshop leiden. Hij leert mensen zichzelf te zien als een systeem, een systeem dat kan waarnemen met zijn geniale waarnemingsvermogen: het bewustzijn. Daarom is iedereen een unieke persoon met unieke talenten. Een persoon die er zijn mag! Beperkingen ombuigen naar mogelijkheden en mensen leren omgaan met emoties, dat is wat Ben met plezier doet. Hierdoor wenden veel ondernemers, (top)sporters, politici, tv persoonlijkheden en particulieren zich graag tot Ben. Met veel succes. Het resultaat is dat zij zich veel beter gaan voelen en merkbaar veranderen. Mede door zijn directheid, de verrassende eenvoud en gezonde dosis humor waarmee Ben met zijn methode GEWOON DOEN mensen coacht.

Praktische informatie
De koffie en thee in de zaal zal €1,50 kosten, contant afrekenen. Beneden in de brasserie kost het €1,80. Inloop vanaf 09.30  uur en aanvang 10.00 uur. We starten dan echt. Het laatste half uur kunnen we weer netwerken en napraten over het event.

Meld je snel aan en geniet mee van nieuwe inzichten!


 Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten?
Bekijk dan de video via deze link.

Promeg
Spreker