fbpx
Workshop

Je carrièreswitch in beeld

dinsdag
6 augustus
2019
10:00 - 12:30
Rabobank Amstel en Vecht
Parktoren
Van Heuven Goedhartlaan 7
1181 LE Amstelveen

Denk je erover om de vaardigheden opgedaan in je vorige banen, in te gaan zetten voor een carrière in een hele andere richting?

In de workshop “Je carrièreswitch in beeld” gaan wij aan de slag met jouw nieuwe carrièrepad en brengen wij dit proces visueel met tekeningen helder in beeld.

In een interactieve workshop brengt trainer Jefta Bade met het stellen van vragen en het vertellen van verhalen op pragmatische wijze focus in waar jij goed in bent. Door jouw vaardigheden abstract te maken en visueel een concreet actieplan op te zetten krijg je een scherp beeld van jouw toekomst.

Zo kun je stappen gaan uitzetten om je doel, een carrière in een nieuwe richting, te bereiken.

Over de trainer 

Jefta Bade krijgt heel veel energie van het verbinden van mensen en samen voor resultaat gaan! Hij heeft een achtergrond in design thinking en visualiseren is zijn SUPER POWER. Al bijna 10 jaar werkt hij samen met directieteams om hun visie in beeld te krijgen. Als oprichter en lead trainer van Impact Versnellers heeft hij ruim 1000 mensen getraind in Visueel Faciliteren. Daarmee maak je eenvoudig en snel je meetings leuker, creatiever en productiever.

Praktische informatie

– Je bent welkom vanaf 9:30 uur voor de inloop met koffie of thee (gratis) en om te netwerken.
– De workshop start om 10:00 uur en eindigt om 12:30 uur.

____________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Hans aan tijdens het event.

Hans Benne
Event manager
Draw for Good!?
Spreker