fbpx
Workshop

Je beste ik in de praktijk (deel 2 van 2)

maandag
11 februari
2019
10:30 - 13:00
De Klup / SamSam
Bleulandweg 1c
2803 HG Gouda

Bij een vorige workshop (4 februari of eerder) heb je kunnen ontdekken wat jouw 2 persoonlijke KernKrachten zijn. Vandaag gaan we hier verder mee aan de slag om deze KernKrachten ook daadwerkelijk in te zetten in jouw sollicitatie traject.

Onder leiding van Mieke Boogert en Ariën Kingma gaan we interactief aan de slag met onder andere de volgende vragen:

– Hoe zet ik mijn KernKrachten optimaal in?

– Hoe vind ik vacatures/organisaties die bij mijn KernKrachten passen?

– Hoe solliciteer ik op een manier die past bij mijn KernKrachten?

– Hoe voer ik het sollicitatiegesprek vanuit mijn KernKrachten?

Tweekracht is onafhankelijk ontwikkeld en lijkt onder de oppervlakte tot op zekere hoogte op het werk van Carl Jung, Meyers en Briggs. Los van de overlappingen zijn er vooral veel verschillen: De KernKrachten van TweeKracht zijn specifieker en bondiger. Eenvoudiger te begrijpen en te onthouden voor jezelf en je omgeving. De basis is dynamisch. We nemen de dynamiek en balans tussen jouw 2 KernKrachten heel serieus, zo bieden we jou sterke tools en een basis waarmee je zelf je veerkracht, balans en groei kunt versterken. Duizenden uitkomsten zijn mogelijk en ze zijn allemaal positief!

NOTE: voor deze workshop is het noodzakelijk dat je eerder een workshop over tweekracht hebt gevolgd en je je twee KernKrachten weet.

Praktische informatie
Vanaf 10.00 uur inloop, om 10.30 uur starten we met de workshop. Onbeperkt koffie en thee voor 1 euro.

Meld je snel aan!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Anneriet aan tijdens het event.

BrandEncounters en Tweekracht
Spreker
BrandEncounters en Tweekracht
Spreker