fbpx
Meet-up

Netwerkwandeling ‘Rondje Oele’

dinsdag
7 mei
2019
10:00 - 13:00
Erve het Geurts
Geurdsweg 20
7554 PH Hengelo

Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en gaan we samen aan de slag om succesvoller te solliciteren. Op deze manier breid jij je netwerk uit en kan een collega baanzoekers uitgroeien tot een sollicitatiebuddy.

Gedurende een wandeling kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek en gaat als vanzelf wanneer je in beweging bent. Doordat tijdens het wandelen je linker- en rechterhersenhelft samenwerken komen meer ideeën naar boven en beklijft alles wat je bespreekt beter dan wanneer je niet in beweging bent. Verder is het natuurlijk heerlijk om buiten in de natuur te zijn. Wandelen geeft rust en ruimte.

De eventmanager heeft verschillende werkvormen bedacht waar we gedurende de wandeling op een speelse manier mee aan de slag gaan. Bij deze meet-up gaan we samen wandelen aan de hand van het thema ‘Verbinding’

Praktische informatie

Verzamelen bij Erve het Geurts om 09:45 uur. Zorg voor geschikte kleding en schoeisel, flesje water, want we gaan naar buiten! Consumpties na afloop zijn voor eigen rekening. Houd rekening met de omgeving Erve het Geurts is ook een zorgboerderij.

Meld je snel aan: maximaal aantal deelnemers is 12.

——————————————————————————————————–
DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

Event manager