fbpx
Workshop

Inspiratie Café

dinsdag
14 mei
2019
13:00 - 16:00
Metropool-Muziekcafé
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Inspiratie Café helpt jou alles eruit te halen wat erin zit.

Pas jij alle kwaliteiten toe die jij in huis hebt? Benut jij jouw volledige potentieel? Wil jij voldoening en maximaal resultaat? Durf jij alles wat je weet aan kennis overboord te gooien, en te laten zien wie JIJ bent? Wil jij jouw unieke persoonlijkheid inzetten in jouw (toekomstige) werk en in de samenwerking met anderen. Dan is deze workshop voor jou.

Tijdens deze workshop helpen we jou om eruit te halen wat er al in zit, en geven inzicht in persoonlijke profielen en biedt adviezen en tools om jouw natuurlijke talenten optimaal te benutten en te ontwikkelen. Daarbij gaat het niet om wat je weet of kunt, maar om wie JIJ bent. En hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt inzetten bij jouw zoektocht naar werk,  en in de samenwerking met anderen.  Zo kun je met meer plezier méér bereiken.

Het doel van deze bijeenkomst is om elkaar op een speelse manier te ontmoeten, en op een andere manier antwoord te krijgen op de vragen: ‘Wie ben ikWat kan ikWat wil ik? En waar sta ik? Kortom: educatief, informatief, leuk, anders, plezier en de lol om samen te ondernemen.

De drijvende kracht achter dare is de rebelse Ina Mennegat. Gefascineerd door en nieuwsgierig naar het waarom van menselijk gedrag, succes en samenwerking specialiseerde zij zich op het gebied van teamleiderschap en (executive) coaching. Ina gelooft dat ieder persoon zichzelf kan overtreffen en verrassen door te werken vanuit persoonlijke waardenpositief beïnvloeden en daadwerkelijk de beweging te maken van denken en weten naar doen.

Durf jij de uitdaging aan? Doe dan mee met aan deze unieke inspiratie reis.

Praktische informatie
Meld je snel aan: maximaal aantal deelnemers is 30.
Consumpties zijn voor eigen rekening.

——————————————————————————————————–
DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

dare!
Spreker