fbpx
Workshop

Inspiratie Café Zwolle

donderdag
11 juli
2019
13:00 - 16:00
Belgische Keizer
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle

Inspiratie Café helpt jou alles eruit te halen wat erin zit.

Pas jij alle kwaliteiten toe die jij in huis hebt? Benut jij jouw volledige potentieel? Wil jij voldoening en maximaal resultaat? Durf jij alles wat je weet aan kennis overboord te gooien en te laten zien wie JIJ bent? Wil jij jouw unieke persoonlijkheid inzetten in jouw (toekomstige) werk en in de samenwerking met anderen? Dan is deze workshop voor jou!

Tijdens deze workshop helpen we jou om eruit te halen wat er al in zit, en geven inzicht in persoonlijke profielen en bieden adviezen en tools om jouw natuurlijke talenten optimaal te benutten en te ontwikkelen. Daarbij gaat het niet om wat je weet of kunt, maar om wie JIJ bent. En hoe je jouw unieke persoonlijkheid kunt inzetten bij jouw zoektocht naar werk, en in de samenwerking met anderen. Zo kun je met meer plezier méér bereiken.

Het doel van deze bijeenkomst is om elkaar op een speelse manier te ontmoeten, en op een andere manier antwoord te krijgen op de vragen: ‘Wie ben ikWat kan ikWat wil ik? En waar sta ik? Kortom: educatief, informatief, leuk, anders, plezier en de lol om samen te ondernemen.

De drijvende kracht achter “Dare!” is de rebelse Ina Mennegat. Gefascineerd door en nieuwsgierig naar het waarom van menselijk gedrag, succes en samenwerking specialiseerde zij zich op het gebied van teamleiderschap en (executive) coaching. Ina gelooft dat ieder persoon zichzelf kan overtreffen en verrassen door te werken vanuit persoonlijke waardenpositief beïnvloeden en daadwerkelijk de beweging te maken van denken en weten naar DOEN!

Durf jij de uitdaging aan? Doe dan mee met deze unieke inspiratiereis!

Pré-inspiratie?

Alvast sfeerproeven? Maak dan de voorbereidingsoefening. Verzending naar deelnemers voorafgaand aan de workshop, via bcc-mail , dus AVG-proof, door eventmanager Monique Schrijver

Praktische informatie

– Je bent van harte welkom vanaf 12.45 uur in zaal Staminee.
– We beginnen om 13.00 uur.
– Afronding uiterlijk 16.00 uur.
– Meld je je bij binnenkomst eerst even bij de bar?

Post-inspiratie?

Ga dan netwerken in het gezellige café! Let er wel op dat alle consumpties voor eigen rekening zijn (ook tijdens de workshop).

Betaald parkeren Q-Park Maagjesbolwerk en Katwolderplein.

_________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

dare!
Spreker