fbpx
Online event

In 10 stappen een goed LinkedIn-profiel

maandag
13 mei
2019
23:59
online event
thuis vanaf je eigen computer!

Wil jij leren hoe je in 10 stappen een optimaal LinkedIn-profiel maakt? Henk Ritmeester van LinkedIn-Benelux geeft in deze e-learning tips en tricks om tot een goed profiel te komen. Tijdens deze video-serie leren we hoe jij hoe jij je LinkedIn kunt inzetten om jezelf te profileren naar werkgevers. Als deelnemer van deze e-learning is het handig om van te voren alvast een profiel te hebben gemaakt, maar omdat het een beginnerscursus is, hoef je verder nog niets te weten of kunnen. Naast een goede profielfoto en headline, kijken we onder andere naar hoe jij je samenvatting kunt opbouwen of je werkervaring kan verrijken met afbeeldingen.

 

Aan de hand van 10 stappen krijg je tips en handvatten om direct aan de slag te gaan om jouw profiel te optimaliseren.

LinkedIn heeft Stichting DeBroekriem uitgekozen als partner om samen de strijd aan te gaan tegen werkloosheid in Nederland. We werken al een aantal jaar succesvol samen door in heel Nederland LinkedIn-trainingen te verzorgen. Alle kennis uit die trainingen delen we nu in de e-learning!

Aanmelden kan tot maandagavond 13 mei tot 23.59 uur. Vervolgens ontvang je dinsdag 14 mei een mail met inloggegevens van de e-learning. Je hebt dan twee weken toegang tot de e-learning met video-serie van de 10 stappen. De e-learning volg je thuis van je eigen computer.

Meld je gratis aan via de groene button.

HR professional
Spreker
LinkedIn
Spreker