fbpx
Workshop

Hoe zorg je zelf voor een goed en succesvol gesprek?

woensdag
15 januari
2020
14:00 - 16:00
Flox ondernemershuis
Terborgseweg 20
7005BA Doetinchem

Het sollicitatiegesprek is cruciaal bij het krijgen van een baan. Vind jij het ook lastig, eng of spannend om een sollicitatiegesprek te houden? Dan is deze workshop iets voor jou.

Een sollicitatiegesprek kan als heel spannend of zelfs als stressvol worden ervaren. Het is spannend om daar te zitten en beoordeeld en ondervraagt te worden. Spanning en stress zijn te voelen en zorgt dat jouw verhaal verkeerd overkomt op de ander. Kan dat ook anders? Kan jij iets doen om te zorgen dat je gesprek succesvol verloopt? Zeker kan dat! In deze workshop leert Victor van Hunnik je om te zien waardoor deze situaties ontstaan, vervolgens krijg je praktische technieken om succesvol een sollicitatiegesprek te voeren. En als laatste gaan we natuurlijk ook oefenen met deze technieken.

Begin in 2020 met succesvol solliciteren en schrijf je in op deze workshop.

Praktische informatie:

– Inlooptijd is 13.30 uur.
– Koffie en thee is gratis.
– Neem pen en papier mee.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Victor aan tijdens het event.

Event manager
Succesvol veranderen
Spreker