fbpx
Workshop

Hoe vind ik mijn juiste (werk)plek?

woensdag
4 september
2019
13:30 - 16:30
Werkleerbedrijf Maassluis
Industrieweg 106
3144 CH Maassluis

Waar is de juiste (werk)plek voor jou? Hoe weet je dat je op de juiste plek bent? Je bent druk aan het zoeken en aan het solliciteren of hebt momenteel daar totaal geen energie voor. Er gebeurt van alles met je en ook om je heen. Mensen willen van alles van je. Maar wat wil je zelf?

Als mens zijn we onlosmakelijk onderdeel van verschillende systemen. Jouw familie, jouw vrienden, jouw (oude) werkgever, de Broekriem enz. Die groepen hebben invloed op jou. Soms versterkend en soms verzwakkend. Hoe ga je daar nu mee om? Hoe krijg je meer rust en ruimte?

Systemisch waarnemen is een andere manier van beleven van jouw situatie. Het lichaam liegt nooit!

Thema’s die tijdens deze workshop aanbod komen zijn:
– Van welke systemen ben jij een deel?
– Welke patronen herken je bij jezelf?
– Hoe vind jij jouw plek?
– Hoe zorg ik voor de balans tussen geven en nemen?
– En hoe benut ik dat in de praktijk?

Tijdens de workshop krijg je een korte uitleg over Systemisch Werken en doe je vooral met elkaar een aantal oefeningen. Praktisch toepassen van het Systemisch gedachtegoed staat centraal.

Beleef deze interessante workshop met Atekeh Raisi en Wilma Broeseliske en krijg meer inzicht in de dynamiek in jezelf en in systemen.

Praktische informatie:

– Je bent vanaf 13.00 welkom.
– Koffie en thee zijn aanwezig en zijn gratis.

______________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Jacqueline aan tijdens het event.