fbpx
Workshop

Hoe schrijf je dé sollicitatiebrief?

vrijdag
14 juni
2019
10:00 - 12:30
Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo (OV)

Word je zelden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Stuur je een nette brief en klopt je CV, maar ben je al afgewezen voordat ze je hebben leren kennen? Dan is deze praktische workshop voor jou!

‘Maar is brieven schrijven niet ouderwets?’ Inderdaad. In dit online tijdperk lijkt de brief een stoffig vehikel uit de tijd van de typemachine. Toch is hij nog springlevend!

Recruiters en mensen in je netwerk willen immers jou en je motivatie kennen. Of dat nu in een brief, in de mail of op een formulier is. Maar hoe krijg je al je passie en ervaring nou goed op papier of op het scherm? Hoe laat je zien wie je werkelijk bent? En dat jij de perfecte kandidaat bent?

In deze workshop leer je hoe je recruiters kunt overtuigen. En verleiden. Zodat ze met je op date willen.

Je krijgt praktische handvatten en tips. Over spelling en stijl, maar vooral over je toon en de opbouw. En: je doelgroep! Je gaat naar huis met een concrete opzet voor je eigen persoonlijke effectieve sollicitatiebrief.

Ingrid Hakkert is specialist op het gebied van marketing en communicatie. Ze weet de marketingprincipes feilloos toe te passen op al haar teksten. Vandaag neemt Ingrid je mee in de wereld van de sollicitatiebrief. Je laptop kun je thuis laten, je hebt alleen pen en papier nodig. Laat die gesprekken maar komen!

Praktische informatie

  • Deelname is gratis;
  • Koffie, thee en water inbegrepen;
  • Inloop vanaf 09.30 uur;
  • 5 minuten lopen vanaf Station Hengelo;
  • Betaald parkeren in de binnenstad! Dichtstbijzijnde parkeergarage is De Brink;
  • Meld je even bij de baliemedewerkster;
  • Neem pen en papier mee (geen laptop).

 

—————————————————————————————————

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Kim aan tijdens het event.

Event manager
Adviseur Contentmarketing en Eventmanager DeBroekriem
Spreker