fbpx
Workshop

Hoe maak je optimaal gebruik van je netwerk?

woensdag
23 april
2014
10:00 - 11:30
Meet Berlage- Amsterdam Center
Seats2Meet in de Beurs van Berlage
Oudebrugsteeg 9
1012 JN Amsterdam

Uit recent onderzoek heeft uitgewezen dat 1 op de 5 werkzoekenden zijn of haar nieuwe baan vindt via het eigen netwerk. Nu hebben we in principe allemaal een netwerk, het ene netwerk is wat minder uitgebreid dan het andere en sommigen van ons weten nog niet zo goed hoe we hier optimaal gebruik van kunnen maken bij het vinden van een nieuwe baan.

Je moet ondernemer worden. En dat hoeft niet altijd te betekenen dat jij een eigen bedrijf begint. Ondernemen is een manier van kijken naar de wereld. Een wereld vol kansen en mogelijkheden. Een wereld waarin ambitie alle ruimte krijgt. Floris Venneman neemt jou mee in deze nieuwe wereld. Aan de hand van 12 succesfactoren laat hij jou zien hoe jij kansen creëert, wat jouw toegevoegde waarde is en hoe jij aan de slag kunt gaan met jouw eigen “business model” en hoe zet ik dit in de markt. Durf jij uit je comfortzone te komen? Heb jij het lef om in beweging te komen en de kansen op te pakken? Denk anders en doe anders. Activeer je netwerk met jouw verhaal!

Floris Venneman is ondernemer in hart en nieren, op 14 jarige leeftijd is hij gestart met een internetbedrijf en vandaag de dag heeft hij 3 bedrijven Venterprise, Mia Domo en Treize Holding. Voor een ondernemer is netwerken van cruciaal belang, Floris geeft zelf aan dat overal en aan iedereen je verhaal vertellen de enige mogelijkheid is om “succesvol” te zijn.

Floris Venneman
Venterprise / Mia Domo / Treize Holding
Spreker