fbpx
Workshop

Hoe je een passende carrièreswitch maakt!

woensdag
15 mei
2019
10:00 - 12:00
Stadkamer
Zeven Alleetjes 1A
8011 CV Zwolle

In deze workshop leer je hoe je een succesvolle job- of carrièreswitch maakt. Daardoor kun je straks meer uitdaging ervaren op je werk. Op een flexibele arbeidsmarkt word het steeds belangrijk om jezelf ‘opnieuw’ uit te vinden. En ook jouw natuurlijke kwaliteiten optimaal aan te spreken.

Tom Dekker, studie- en loopbaanbegeleider, en schrijver van het boek “Switch”, neemt ons mee in de wereld van “Switch”-en. Hij begeleid mensen bij het maken van keuzes, in studie en werk. En als geen ander weet hij te vertellen dat we eigenlijk al een kei zijn in het ‘switchen’. Ontdek samen met hem hoe je dat doet, switchen.

Je ontdekt in deze workshop:

  • Wat jou voldoening geeft nu en op de lange termijn
  • Welke kansen op de arbeidsmarkt voor jou interessant zijn
  • Welke stappen je concreet kan zetten om je professionele leven een nieuwe impuls te geven.

Er is plek voor 14 mensen en gezien de actualiteit van het onderwerp verwacht ik dat de workshop snel volloopt. Schrijf je in zolang het kan!!

Praktische informatie
De inloop is vanaf 09:30 uur. Waarna we om 10:00 uur starten.
De bedoeling is om rond 12:00 uur te stoppen en dan nog even samen te netwerken.
Koffie en thee zijn voor eigen rekening aan de bar te verkrijgen.

——————————————————————————————————–
Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Get Clarity
Spreker