fbpx

DeBroekriem werkt volgens het motto ‘Practice, practice, proof’. DeBroekriem stelt daarom een exclusief e-learning programma beschikbaar voor werkzoekenden uit de community van DeBroekriem.  Hierbij ga je vanaf je eigen computer opdrachten uitvoeren en kan je oefenen met het sollicitatiegesprek.

De online training bestaat uit vier modules:

  • Positieve communicatiestijl en inleiding van het gesprek.
  • Beschrijven van motivatie en geschiktheid voor de functie en stijl van samenwerken.
  • Beschrijven van kwaliteiten, werken met de STAR-methode, beschrijven van ontwikkelpunten en ambities.
  • Reageren op vragen over drijfveren; zelf stellen van vragen aan de interviewer; een interview adequaat afronden.

De meeste opdrachten in deze e-learning “Het sollicitatiegesprek” zijn interactief en daarvoor gebruik je de webcam van je laptop om jezelf op te nemen en terug te kijken. Zo oefen je situaties uit sollicitatiegesprekken en kan jij jezelf straks krachtiger presenteren richting je toekomstige werkgever.

Aanmelden kan tot en met maandagavond 9 september,  via de groene button. Vervolgens ontvang je op dinsdag 10 september een mail met nadere informatie en de link naar de omsloten internet-omgeving waar de online training is te volgen. Deze blijft vervolgens twee weken beschikbaar, daarna wijzen we de plekken weer aan iemand anders toe. Reserveer minimaal twee dagdelen om alle opdrachten uit te voeren.