fbpx
Workshop

Het Motivatie Canvas en jouw sollicitatiebrief

dinsdag
21 januari
2020
13:00 - 15:00
Restaurant De Jonge Haan
Schuin tegenover de Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 62
1217 ET Hilversum

Voor vrijwel elke sollicitatie is naast een passend cv, de juiste motivatie van doorslaggevend belang. Maar vaak weet je helemaal niet zo scherp wat je motiveert bij een specifieke baan. De ene keer is het type bedrijf dat aanspreekt, een andere keer is het juist de invulling van de baan. Het is een lastige puzzel om precies de juiste woorden te vinden die aansluiten bij zowel de sollicitant als de werkgever. Motivatie gaat voor een belangrijk deel over de combinatie tussen verstand en gevoel.  Maar hoe krijg je dat nu scherp?

In deze workshop neemt Jan van der Spoel je mee in je brein en laat op een energieke manier zien hoe motivatie werkt. Zo is er positieve motivatie, dat enthousiasme oproept, maar ook negatieve motivatie, dat laat zien wat je juist niet (meer) wil.
Het Motivatie Canvas gaat uit van de volgende formule: Behoefte + Emotie = Motivatie. Het helpt om verstand en gevoel met elkaar te verbinden en met meer helderheid keuzen te kunnen maken. Niet alleen bij jezelf, maar ook bij anderen.

Jan van der Spoel werkte ruim 25 jaar als gediplomeerd conceptontwerper en strateeg in de wereld van corporate communicatie. Sinds 2015 is hij spreker over en consultant voor menselijke drijfveren en motivatie. Jan ontwikkelde verschillende slimme modellen om menselijke drijfveren beter te begrijpen en er concrete acties aan te kunnen verbinden.

Praktische informatie

– Je bent van harte welkom vanaf 12.30 uur.
– We mogen onbeperkt koffie, thee, fris e.d. gebruiken tegen een eenmalig bedrag van € 4,50. Dit kun je van te voren aan de eventmanager overhandigen. Zij zal de betaling verder regelen met het restaurant voor de hele groep.
– Kom alsjeblieft op tijd, zodat je van te voren kunt kennis maken met Jan en de andere deelnemers.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Josje aan tijdens het event.

Event manager
Persona Academy | Jan van der Spoel
Spreker