fbpx
Workshop

‘Het is maar werk!’

donderdag
16 januari
2020
13:00 - 15:30
Hampshire hotel 's Gravenhof
's Gravenhof 6
7201 DN Zutphen

De impact van baanverlies wordt regelmatig onderschat. Dat je kan vastlopen in een rouwproces na het verlies van je baan is vaak onbekend. Dit kan gebeuren als je op een nare manier je baan bent kwijtgeraakt, maar ook als je bijvoorbeeld het gevoel hebt dat je je baan ‘bent’. Wie ben je dan nog zonder je baan?

Wil je meer weten over de impact van baanverlies, hierover in gesprek gaan met elkaar en samen kijken wat nodig is? Dan ontmoeten we je graag tijdens deze workshop. Tijdens deze workshop bewegen we ons van verlies (waar je sta je nu | wat is jouw verhaal) richting herstel (waar wil je naartoe | wat is belangrijk voor jou). Onderzoeksresultaten, theorie, en praktijk worden met elkaar verbonden door  voorbeelden en verhalen, zodat je kan voelen waar het over gaat en wat jij nodig hebt. Het programma kan worden aangepast aan de behoefte van de groep. Er is veel ruimte voor interactie en vragen.

Ter voorbereiding kun je de uitzending van Jacobine op zondag bekijken of een kijkje nemen op de website https://janskevaneersel.nl/in-de-media/

Janske van Eersel verricht sinds 2015 onderzoek naar de impact van baanverlies, om meer zicht te krijgen hoe dit werkt, waarom sommige mensen vastlopen, welke interventies helpen en wat er mogelijk is aan preventie. Dit doet zij in samenwerking met prof. dr. Toon Taris en prof. dr. Paul Boelen van de Universiteit Utrecht. Daarnaast begeleidt zij mensen die vastlopen na hun baanverlies en verzorgt zij regelmatig workshops, presentaties en lezingen voor zowel ervaringsdeskundigen als professionals.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 12:30 uur.
– De workshop begint om 13:00 en eindigt om 15:30 uur.
– Consumpties zijn voor eigen rekening.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Renate aan tijdens het event.

 

Event manager
Janske van Eersel
Spreker