fbpx
Workshop

Het Imagospel en leiderschap

dinsdag
14 mei
2019
10:00 - 12:00
Rabobank Salland
Hanzeweg 3
7418AW Deventer

Het Imagospel en leiderschap tijdens de sollicitatie!

Het imagospel laat je zien hoe jouw potentiele werkgever jou ziet! Twijfel, onzekerheid of een negatief zelfbeeld zorgen ervoor dat je niet de beste van jezelf bent of durft te laten zien. Het imagospel heeft als doel om jou te laten zien hoe bijzonder je bent door de ogen van een ander. Je gaat met elkaar in gesprek hoe jij de ander ziet. Niet alleen van buiten, maar vooral ook van binnen. De workshop laat zien wat jouw kwaliteiten zijn, wie je bent, wat je uitstraalt en hoe je communiceert met de mensen om je heen.

Gastspreker Annemieke ter Avest. Ze wil je  inspireren om je eigen weg te volgen, te geloven in jezelf en met kracht, liefde, power en energie jouw leven weer een boost geven. Dat is waar ze  in geloof en wie ze is. Dat is Power & Boozzt.

Een reactie van een deelnemer:

“Het was een superleuke workshop, welke ik als zeer leerzaam heb ervaren. Ik heb een tip gekregen voor mijn sollicitatiegesprek welke ik direct in de praktijk heb gebracht. Ik heb echt een goed gesprek gehad. Een week later werd ik gebeld, dat ik dé baan heb gekregen!”

Na afloop van deze workshop: Dat wat je eigen maakt is meegenomen

  • Kan je of maak je stappen richting anders solliciteren.
  • Heb je jezelf (nog) beter leren kennen.
  • Heb je tips ontvangen om je beter te presenteren tijdens een sollicitatie.
  • Heb je inspiratie en ideeën voor je nieuwe sollicitatie gesprek.

Interesse? Meld je dan aan voor deze workshop.

Praktische informatie

Welkom vanaf 09.30 uur, start om 10.00 uur. We eindigen om 12.00 uur, daarna is er nog tijd om wat na te praten of te netwerken.

* Zelf mee te nemen: een schrijfblok of notitieboekje en een voor jou prettig schrijvende pen

Er is koffie en thee beschikbaar.
Meld je snel aan!  Dit is een eenmalige kans.

————————————————————————————————
Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een   (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Annemieke ter Avest - Power & Boozzt coaching
Spreker