fbpx
Workshop

Het hart van NLP

dinsdag
12 februari
2019
10:00 - 13:00
Tennispark De Delftse Hout
Laantje van Levenslust 2
2616 AB Delft

Als jij de betere versie van jezelf bent, word je heel interessant voor werkgevers!

Maar hoe kun je meer uit jezelf én uit je communicatie halen? NLP is een doelgerichte communicatiemethodiek, ontstaan vanuit de studie van mensen die succesvol zijn. Door het toepassen van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), leer je hoe jouw gedrag en dat van de ander ontstaat. Vervolgens kun je je communicatie (in bijv. een sollicitatiegesprek) en het effect daarvan verder optimaliseren.

Het NLP communicatiemodel is het hart van NLP. Het geeft weer hoe we informatie opnemen, verwerken en er mee aan de slag gaan. Onze filters (waarden, overtuigingen, herinneringen, etc.) zorgen ervoor dat we onbewust informatie weglaten, vervormen en generaliseren. Hierdoor is het mogelijk dat verschillende mensen eenzelfde gebeurtenis op een andere wijze interpreteren, opslaan en naar buiten brengen.

Wil je meer uit jezelf halen? Ben je niet tevreden hoe je de wereld ervaart? Wil je je gedrag aanpassen? Dan kan je jouw filters veranderen.

Een ochtend is uiteraard veel te kort om een gedragsverandering teweeg te brengen, maar kan je zeker inspiratie en handvatten geven om mee aan de slag te gaan. Grijp deze kans om kennis te maken met NLP en schrijf je snel in!

De workshop wordt verzorgd door trainer en coach Helen Verwaart. Recent is zij gestart met haar eigen onderneming Droomvol. Vanuit haar mobiele coachbus (oude Volkswagen camper) combineert ze NLP, natuur, avontuur, vrijheid, beweging en liefdevolle aandacht. Daarnaast assisteert ze bij verschillende NLP-opleidingen bij De Eerste Verdieping in Delft.

Praktische informatie
Deze ochtend zijn we te gast bij Tennispark De Delftse Hout. Er is gratis parkeergelegenheid, consumpties zijn voor eigen rekening. Inloop is vanaf 09.30 uur, we starten om 10.00 uur.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Jerney aan tijdens het event.

Droomvol
Spreker