fbpx
Workshop

Het creëren van jouw droombaan!

dinsdag
21 januari
2020
09:30 - 12:30
Evoluon
Noord Brabantlaan 1A
5652LA Eindhoven

Alles gebeurt met een reden, dus ook dat jij nu zonder werk zit. Dat betekent niet dat dit direct prettig voelt en het wellicht als falen voelt. De situatie waar je in zit maakt je verdrietig en je bent op zoek naar een manier om er uit te komen. Ik ben ervan overtuigd dat jij jouw droombaan kunt creëren, net als jouw droomrelatie of droomleven.

Tijdens deze training word jij bewust van wat jij nu eigenlijk echt wilt. Pas wanneer je dat weet, dan kun je echte stappen gaan maken. Dan gebeuren er juist dingen in plaats van dat ze je ‘overkomen’. Als je het weet, dan kun je je laten leiden door je intuïtie of onderbuikgevoel. Kleine stapjes zorgen uiteindelijk voor die grote stap. Jouw eerste stap naar je droombaan is deelnemen aan deze training! Leer te gaan staan voor wat jij wilt in je leven, Be The Leader of Your DreamJob! Word de persoon die je écht wilt zijn.

Tamara Strijk

Tamara inspireert mensen door ze te leren dat er geen goed of fout is in de keuzes die jij maakt. In alles zit een leerproces en zorgt ervoor dat het jou dichterbij jezelf brengt, zodat jij de persoon kan gaan zijn die je écht wilt zijn. Leven vanuit het hart en niet vanuit het hoofd. Tamara is langere periode depressief geweest en heeft op een dag de keuze gemaakt om elke dag gelukkig te zijn. Sinds die keuze leidt ze het leven dat ze wilt leiden en is ze nu een gelukkige vrouw die voornamelijk mannen helpt om hen te helpen te leven zonder overtuigingen en te vertrouwen op zichzelf. Het taboe ‘mannen huilen niet’ wilt ze doorbreken.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 09:00 uur in zaal Pluto
– Consumpties tegen betaling (cash/pin)

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Ton aan tijdens het event.

Event manager
Tamara Strijk Coaching
Spreker