fbpx
Workshop

Het blufspel

dinsdag
17
december
13:00 - 16:00
Bibliotheek Almelo
Het Baken 3
7607 AA Almelo

Stel dat je een potentiële werkgever vrijmoedig kunt vertellen wat je allemaal kunt? Zonder dat je je ongemakkelijk voelt of jezelf tekort doet. Zou dat niet waardevol zijn?

Door je bescheiden op te stellen val je niet op tussen de andere sollicitanten. Als we bij onze eigen werkervaring stilstaan, vinden we een hoop prestaties helemaal niet zo bijzonder of vermeldenswaardig. Vaak zijn ze dat echter wel!

Liegen mag uiteraard niet, maar denk niet te snel dat je aan het overdrijven en opscheppen bent. Met goed bluffen kun je je veel beter onderscheiden van andere kandidaten. En indruk maken bij je nieuwe werkgever.

Gastspreker Caro van Roon legt ons in deze workshop de regels van het blufspel uit. Onder haar bezielende leiding gaan we er op een ongedwongen en open manier mee aan de slag. We leren krachtig te communiceren en het spel met verve te spelen. Na deze workshop kunnen we onze kwaliteiten effectief overbrengen!

Caro is sinds 1998 zelfstandig ondernemer: ze houdt zich bezig met advies, training en coaching. Ze heeft een geheel eigen aanpak. Die zet ze in op uiteenlopende terreinen: begeleiding van teams, bemiddeling bij vastgelopen samenwerking en advisering over organisatieontwikkeling. Met als belangrijkste doel plezier in het werk, zowel voor haar klant als voor haarzelf.

Praktische informatie:

– Inloop vanaf 12.45 uur.
– De workshopruimte is op de vierde verdieping.
– Koffie en thee zijn gratis.

________________________________________________________________________________________

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Christel aan tijdens het event.

Event manager
Caro van Roon advies, training en coaching
Spreker