fbpx
Workshop

Guerrilla solliciteren

donderdag
27 juni
2019
10:00 - 13:00
WestCord Hotel Delft
Olof Palmestraat 2
2616 LM Delft

De arbeidsmarkt kan een jungle zijn. En als je in jouw jungle wilt opvallen, dan moet je als sollicitant een sterk en onderscheidend profiel hebben.

Tijdens de workshop ‘Guerrilla Solliciteren met Michel Jansen’ leer je op een nieuwe manier naar jouw arbeidsmarkt te kijken. Je maakt op inspirerende en interactieve wijze kennis met andere sollicitatiestrategieën en ontdekt hoe je jezelf op een stoere, doelgerichte en authentieke manier kan presenteren.

Michel Jansen is spreker en trainingscoördinator bij Loopbaanlounge  en gelooft in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn. Hij geeft op een creatieve manier en vol humor praktische tips en motiveert anderen om op een andere wijze naar de arbeidsmarkt te kijken. Kansen herkennen en grijpen. Niet alleen de theorieën van Donald Trump en Einstein, maar ook Bert, Ernie en 2Pac passeren tijdens deze workshop de revue.

Hij neemt ook een hoop cadeautjes voor je carrière mee.

– Wanneer?           Donderdag 27 juni van 10.00 – 13:00 uur, inloop vanaf 09:30

– Consumpties zijn voor eigen rekening.

_________________________________________________________________________________________

Deelname aan DeBroekriem is niet gratis. We vragen deelnemers echter niet om inschrijfgeld of contributie, maar om uitschrijfgeld. Dat is een vrijwillige donatie zodra jij een (tijdelijke en/of parttime) baan hebt gevonden. Wil je meer weten? Bekijk dan de video via deze link. 

Event manager
Michel Jansen
Project014
Spreker