fbpx
Workshop

Gooi je remmen los

vrijdag
24 mei
2019
10:00 - 12:00
de Balzaal
Groen van Prinsterersingel 44
2805 TE Gouda

Solliciteren is een serieus begrip. De meeste mensen zitten erg in hun hoofd en weten inmiddels vele tips en tricks. Rondlopen met een hoofd vol met informatie en adviezen heeft voor- en nadelen. De keerzijde is dat je jezelf wellicht speelruimte ontneemt.

Speelruimte die je nodig hebt om ook creatief en ongedwongen jezelf te kunnen zijn. Wie de balans vindt tussen bedachtzaam en doelgericht presenteren aan de ene kant en zichzelf ruimte geeft voor spontaniteit en creativiteit aan de andere kant, vergroot zijn slagingskans.

Met deze workshop zet je de stap om jezelf authentieker te presenteren. Je staat sterker in je schoenen en je lef factor neemt toe.

Je zult het resultaat direct merken als je na de workshop met elkaar gaat netwerken.

Geny Wuestman, gastspreker en trainer, geeft deze workshop op een leuke, unieke, inspirerende, creatieve, activerende manier. Zij is gefascineerd door het werken met mensen. Als geen ander weet Geny jou in je kracht te zetten. Dat doet ze door haar deelnemers contact te laten maken met het lichaam en het gevoel. Mensen die oprecht zichzelf durven zijn krijgen meer voor elkaar en staan bewuster in het leven.

Door speelse uitnodigingen en inspirerende uitdagingen stimuleert Geny haar deelnemers om buiten de gebaande paden te gaan. Dat leidt ertoe dat mensen anders gaan kijken en denken. Blokkades kunnen wegvallen en het wordt makkelijker om je privé- en werkleven helemaal in te richten op de manier die jij wilt.

Door het faciliteren van aangename, gelijkwaardige en ongedwongen ontmoetingen ervaren haar deelnemers op een vanzelfsprekende manier verbinding met zichzelf en anderen. Dit heeft vervolgens een positieve uitwerking op het aangaan van contacten in het dagelijkse leven.

Even weg van die dagelijkse sollicitatiestress, het gepieker en de verplichtingen? “Gooi je remmen los” helpt jou om meer plezier te ervaren!

Meld je aan!

Praktische informatie

Inloop vanaf 09:30 uur. Start 10:00 uur, inclusief netwerken;
Er is koffie en thee beschikbaar;
Ingang “De Balzaal” zijkant fietsenrekken;
Gratis parkeren.

——————————————————————————————————————–

DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Sandra aan tijdens het event.

 

Event manager
Dans en leef
Spreker