fbpx
Workshop

Gevoeligheid als kracht!

maandag
5 november
2018
09:30 - 12:30
Restaurant De Jonge Haan
Schuin tegenover de Bibliotheek Hilversum
's-Gravelandseweg 62
1217 ET Hilversum

In between jobs zijn biedt een unieke kans voor (hoog)gevoelige mensen.

Kun jij je in gezelschap soms na een paar minuten al heel moe voelen? Is het in je hoofd vaak heel druk? Voel je aan wat een ander nodig heeft? Dan kan het zijn dat je een Hoog Sensitief Persoon bent (HSP).Een periode ‘in between jobs’ is vaak een cadeau op je pad.  Want eigenlijk krijg je nu alle gelegenheid om jezelf en jouw talenten opnieuw te gaan ontdekken. Wie ben ik eigenlijk? En welke keuze wil ik maken nu mijn loopbaankeuze helemaal open ligt? Welke omgeving past het beste bij mij?

Ben jij (hoog)gevoelig en werkzoekend en wil je meer weten over deze unieke en uitdagende eigenschap? Kom dan naar deze workshop!

Als je deze eigenschap meer leert herkennen en hier beter mee om kunt gaan, dan zal je ontdekken dat hoog gevoeligheid juist een talent is, die je positief kan inzetten en gebruiken.

Deze introductie workshop wordt gegeven door Anika Morsink, één van de trainers van de ‘Hallo, ik ben Gwen Academie’ die is opgericht door Barbara Veer. Barbara Veer is auteur van het gelijknamige boek. Tevens is Anika Re-integratiecoach en begeleidt ze HSP’ers die ‘between jobs’ zijn, om weer werkfit te worden en op zoek te gaan naar een nieuwe baan waar hun hart van gaat zingen.  Het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ is geschreven voor hoog gevoelige kinderen en alle andere kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het boek wordt inmiddels al door Jong & Oud gelezen en door professionals toegepast in de praktijk.  Het is een interactieve en praktische workshop met veel oefeningen en er is ruimte voor het uitwisselen van elkaars ervaringen.

Praktische informatie
Inloop is vanaf 09.00 uur. We starten om 09.30 uur.  Meld je snel aan!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie. Of spreek eventmanager Nicky aan tijdens het event.