fbpx
Meet-up

Geen baan meer, wat nu?

woensdag
30 april
2014
10:00 - 13:00
Seats2meet.com Utrecht CS
Hoog Catherijne
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Na een heel positief en geslaagde eerste Meet Up: Geen baan meer wat nu en op verzoek van de deelnemers volgt nu deel 2

In deze interactieve workshop hebben we als gastspreker Sheila Kroes uitgenodigd. Zij neemt ons mee in hoe om te gaan met het verlies van jouw baan en van een negatieve ervaring een positieve beleving te maken!

Sheila Kroes is schrijfster en trainer/coach, het is haar passie om mensen het beste uit zichzelf te laten halen, op het mentaal en fysieke vlak en op het terrein van uiterlijke presentatie. Op dit moment schrijft zij een boek over het mentaal verwerken van ontslag. Baan verloren, maar Mezelf gevonden! Hoe laat je dit achter je, als 1 van de gebeurtenissen in je leven, waar je van gegroeid bent.

Naast het boek geeft ze ook workshops, training en individuele en groepscoaching over dit thema. Sheila is een creatieve verbindende overwinnaar. Ze weet als geen ander hoe je tegenslag overwint. Ze verbindt niet alleen automatisch mensen met elkaar (en zet haar netwerk in voor haar cliënten), maar ook processen en gebeurtenissen weet ze in context te plaatsen en de juiste informatie met de juiste persoon te linken. Zij laat ons een wereld van verrijking te tonen, waarmee zij hun levensdoel kunnen vervullen.

Haar motto is: Leef met passie en wees elke dag een betere versie van jezelf!

Meld je snel aan! Ook al ben je niet bij de eerste bijeenkomst geweest, iedereen is welkom.

Sheila Kroes
Talentconnection
Spreker