fbpx
Workshop

Frisse blik op solliciteren (deel 1 van 2)

donderdag
21 maart
2019
13:00 - 16:00
Cultureel Activiteitencentrum De Bovenkruier
Drielse Wetering 49
1509 KP Zaandam

De arbeidsmarkt trekt aan en de werkloosheid daalt. Meer kansen betekent helaas niet dat je ook direct werk vindt. En zolang je die nieuwe baan nog niet gevonden hebt vraagt solliciteren veel tijd en energie. Des te handiger als je de belangrijkste dingen voor elke sollicitatie op een rij hebt en daar gerust over kunt zijn.

Misschien is je laatste sollicitatie al even geleden en heb je er behoefte aan om op te frissen hoe het allemaal werkt? Wil je graag structuur aanbrengen in je aanpak? Of heb je het idee dat je dingen laat liggen en vraag je je af waar het beter kan?

Deel 1 van deze tweeluik gaat in op het vergroten van je kansen om aan tafel te komen:

  • Het goed lezen en gebruiken van vacatureteksten. Wat kun je hier eigenlijk allemaal uit halen?
  • Waar letten recruiters op in je cv en brief?
  • Hoe zorg je ervoor dat je de juiste onderwerpen onder de aandacht brengt?
  • Hoe maak je de aansluiting zichtbaar tussen wat jij te bieden hebt en wat er gevraagd wordt?

Verzoek is om een vacature mee te brengen, waar je op wilt reageren. Zo kan de theorie ook direct in de praktijk omgezet worden.

De workshop wordt gegeven door Mira Besselink, een ervaren trainer die zich goed kan inleven in een ander en bovendien weet hoe een recruiter denkt.

Wil jij een gestructureerde aanpak die werkt, en die je voor elke sollicitatie opnieuw kunt gebruiken? Meld je dan snel aan!

Praktische informatie
We zijn te gast bij Cultureel Activiteitencentrum De Bovenkruier. Inloop is om 12.45 uur en we starten met de workshop om 13.00 uur. We eindigen om 16.00 uur.
Koffie en thee is verkrijgbaar voor 1,20 euro per persoon.


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Word ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ of kijk hier voor meer informatie. Of spreek eventmanager Petra aan tijdens het event.

Event manager
Spreker