fbpx
Workshop

Flexibiliteit: ander gedrag, ander resultaat

dinsdag
16 januari
2018
10:00 - 12:30
Mercure Hotel Tilburg Centrum
Heuvelpoort 300
5038 DT Tilburg

Succesvol en met plezier een nieuwe baan vinden.
Wat kun jij daarin doen? De workshop Flexibiliteit: ander gedrag een ander resultaat is gebaseerd op de ervaringsgerichte wetenschap NLP.
Tijdens deze workshop krijg je een nieuwe kijk op processen. Hoe nieuwsgierig ben jij? Hoe groot is je bereidheid om te experimenteren en te ontdekken?

Deze workshop geeft je praktisch toepasbare inzichten. Als je blijft doen wat je deed krijg je wat je kreeg. Wil je wat anders? Doe dan wat anders dan dat wat je normaal gesproken doet.

Ontdek wat een andere manier van doen voor jou en je werk kan betekenen. Als ik anders kijk, denk ik anders, voel ik anders, gebruik ik mijn kwaliteiten anders, communiceer ik anders en verander ik mijn houding en gedrag flexibel.
Op basis van een aantal NLP modellen en processen ervaar je dat er altijd een keuze is.

Het resultaat: Na afloop van de workshop heb je een andere kijk op flexibiliteit, succesvol werken en performen. De sleutel tot succes voor jezelf en anderen. Je hebt inzichten en praktische kennis opgedaan om jouw performance flexibel aan te laten sluiten op jouw wensen en doelen. Je weet dat wat jij nodig hebt om te komen tot meer flexibiliteit en succes in je zoektocht naar die baan.
Deze workshop wordt gegeven door Ilonka Remijsen: gecertificeerd NLP-coach, trainer en procesbegeleider. Zij is het kloppende hart achter Be a better you. Ilonka ondersteunt je om jouw persoonlijke of zakelijke doelen te bereiken door middel van focus, vertrouwen en inzicht.

Praktische informatie:
Je bent vanaf 09:30u welkom, zodat je alvast kennis kunt maken met andere deelnemers.
Neem pen en papier mee.
Parkeren kan in parkeergarage Heuvelpoort of Emmapassage.

 

Be a better you
Spreker