fbpx
Workshop

Ervaring is een verrijking

donderdag
21 maart
2019
09:30 - 12:00
Stadkamer
Zeven Alleetjes 1A
8011 CV Zwolle

In deze workshop maken we korte metten met de vooroordelen ten aanzien van (oudere) werknemers met veel ervaring. Jou hoeven we niet meer te overtuigen van je toegevoegde waarde. We geven je de argumenten en tools om het gesprek met werkgevers aan te gaan. Hoe pareer je op voorhand, in je brief en cv, in je gesprek en achteraf bezwaren en tegenwerpingen van werkgevers? Hoe kom je binnen voor die droomjob die je hebt gezien. Waar valt die werkgever voor? Wat moet je over het voetlicht brengen in plaats van al die ervaring?

In deze interactieve workshop wisselen we uit wat je daarbij beslist wel en niet moet doen. Centraal staat jouw profilering waarin je drijfveren, talenten, kennis en ervaring worden benadrukt. Kortom: aandacht vestigen op jouw persoonlijke meerwaarde en niet op leeftijd. Daarbij wordt er ingezoomd op moderne vormen van solliciteren: het ‘nieuwe’ solliciteren versus het ‘traditionele’ solliciteren.

De workshop wordt gegeven door Ilona Klein Heerenbrink. Ilona richt zich via haar eigen bedrijf “Ik Aan Zet” op loopbaanoriëntatie en -onderzoek en op sollicitatietraining. Haar ondersteuning is altijd maatwerk. Ze zet in wat nodig is en maakt daarbij gebruik van diverse opdrachten en oefeningen. Door haar brede interesse in verschillende doelgroepen weet ze wat er speelt in verschillende leeftijdsfasen, zo ook bij de (oudere) werknemers met veel ervaring.  Naast de reguliere werkvormen maakt Ilona ook gebruik van creatieve opdrachten. Deze geven toegang tot je diepste emoties. Ze maken onbewuste ervaringen, gevoelens en belemmeringen zichtbaar. Creatieve werkvormen laten jouw passie en je energie weer stromen!

Praktische informatie
Inloop vanaf 09.15 uur. We starten om 09.30 uur en eindigen om 12.00 uur. Neem s.v.p. pen en papier mee.
Deelnemers kopen voor eigen rekening koffie/thee vooraf en in de pauze aan het buffet.

Wees er snel bij, want er is ruimte voor 15 personen!


DeBroekriem is een platform voor en door werkzoekenden. Wil jij ook gave events organiseren? Wordt ook eventmanager, zet jezelf op de kaart en breid je netwerk uit! Meld je aan via https://www.debroekriem.nl/eventmanager/ voor verdere informatie, of spreek eventmanager Ton aan tijdens het event.

Ilona Klein Heerenbrink
Ik aan zet!
Spreker